2014. május 23., péntek

Sea Shocker

Ez a sárkány elméletileg a második részben lesz majd látható. Szóval a Sea Shocker egy kétfejű sárkány ami csak úgy,mint a Gnúvad jeges vizek mélyén él. Általában kék vagy lila színű és nagyon hosszú távokat képes repülni.Kinézete nagyon hasonlít egy rájáéra azt leszámítva,hogy két feje van,ez a sárkány elektromos tüzet lő.Ami megbénítja áldozatát.Egyetlen ellensége a Forrkatlan ami megeszi. Hosszúsága 15 méter a szárnyfesztávja 20 méter és a sebessége pedig 160 km/h.

Személyiség: Egy igazi kegyetlen mély tengeri ragadozó bármit is lát a vízben ő prédának nézi és elektromos tüzével megbénítja.

                                    Sea Shocker (Tengeri sokkoló)


 Sea Shocker:

Támadás: 18

Sebesség: 16


Páncél: 20


Tűzerő: 7


Lövések száma: 12


Méreg: 14


Harapóerő: 8


Lopakodás: 10


Osztály: Dagály


Jellemző: Kék vagy sötétlila szín.


Tűz típus: Elektromos tűz aminek színe hasonló az éjfúria vagy az ölvész tűzéhez.


Rejtett képesség: Bármilyen élőlényt meg lát azt rögtön le vadássza úgy,hogy megsokkolja az áldozatát.




Mivel erről a sárkányról sem videót sem gifet nem találtam ezért Fogatlanos lesz sőt a második részből ráadásul kettő: 

Ha ezt a részt és a többi édes részt fogom látni a mozi terembe méghozzá nagy képernyőn,hát nem is tudom mi lesz velem el fogok olvadni olyan cuki. Sziasztok!

15 megjegyzés:

  1. A Sea shocker magyar neve:Vízi sokkoló.Csak egy kis segítséget kaptál!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom,de amúgy a sea az tenger nem víz szóval Tengeri sokkoló. ;)

      Törlés
  2. Amit írtál nem mind igaz mert a sea shocker-nek van 1 elensége ami képes őt megölni és az a forkatlan

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen tudom nemrég azaz tegnapelőtt láttam azt a részt és még nem volt időm átjavítani a cikket,de köszi,hogy szóltál. ;)

      Törlés
    2. nem öli meg,az egy dolog hogy 2 en megtámadják és menekül de 1 ellen már szerintem a seashocker nyerne(főleg hogy erősebbnek látszik)

      Törlés
  3. Szia de van egy rész a kettesben amikor fogatlan a vízbe esik (mert hablatyot elviszi a még nem tudott anyja) ő megy el fogatlan felett a vízben szivesen

    VálaszTörlés
  4. Válaszok
    1. Nagyon jól tudom mi a "hivatalos" neve csakhogy én nem vagyok hajlandó használni ezt a Blahut Viktoros fos fordítást ráadásul rosszul tudod,mert Vizi Rázónak fordították nem Vizi Sokkolónak amúgy a Sea= Tenger szóval Tengeri sokkoló lenne nem Vizi, mert a Water=Víz. ;)

      Törlés
  5. egyébként a feje meg olyan mint egy cápának(kék,szirt és makó cápáknak)

    VálaszTörlés
  6. az még hogy a soriban megtámadta 2 forrkatlan és menekült az nem azt jelenti hogy egy ellen ne lenne esélye!megrázza jó erősen és seashocker win!

    VálaszTörlés
  7. Ez a vizi razó nem sokkolo...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neked is szia... De amúgy igen igazad van, viszont ezt a cikket ha megnézed a dátumot, elég régen írtam akkor még nem volt leszinkronizálva a sorozat a filmben pedig nem említették a magyar nevét, de amúgy a Vízi rázó egy nagyon rossz fordítás eleve a Sea=tenger nem víz a Shocker=sokkoló nem rázó szóval, ha helyesen akarjuk fordítani akkor Tengeri sokkoló csak a drága Blahut Viktor aki szegényt magyarra fordítja sajna nem látott még angol-magyar szótárt... :/ Mindenesetre ezt nem rosszindulattal mondom csak tudj erről, hogy én ezt a fordítást százszor jobbnak tartom. ;)

      Törlés