2017. március 12., vasárnap

Silver Phantom

Üdv ismét!
Képtalálat a következőre: „httyd best gif”

Hát újra találkozunk, kivételesen nem hosszú kihagyás után (megpróbálok visszatérni a maximum 2 hét kihagyásra) úgyhogy egy új sárkányt is hoztam nektek, de vágjunk is bele:


A Silver Phantom egy Tüzes osztályú sárkány, eredetileg a Cressida Cowell által írott Így neveld a sárkányodat könyvsorozatból származik, melyet később a School of Dragons játék is megelevenített.
"Homály fedte új sárkány sodródott a School of Dragons földjeire, maga mögött hagyva a védelmet nyújtó felhőket." Meglehetősen nehéz megpillantani ezt a gyors sárkányt, ráadásul mindig tart egy bizonyos távolságot a vikingektől és a többi sárkánytól egyaránt. Ismert arról, hogy mindig sok felhő között utazik a ragyogó kék égen, repülés közben a Silver Phantom szinte láthatatlanná válik. Ez a kísérteties sárkány is a leggyorsabban repülő sárkányok közé tartozik, mivel elérheti rendkívüli magasságban azt  a pontot ahol a levegő elkezd vékonyodni. Bár ez lehet, hogy nem a legbiztonságosabb útvonal egy vikingnek, a Silver Phantom viszont biztos nagy segítség bármilyen versenyen. De ne hagyd, hogy ez a Tüzes osztályú sárkány megfélemlítsen! Bár a megjelenése és ereje lehet aggasztó, de valójában meglehetősen nyugodt és derűs természetű és valódi jó társa lehet bármely vikingnek. Tojása hosszúkás és sima, lilás-szürke látható foltokkal amik inkább mozaikra hasonlítanak. A felnőtt Silver Phantom hasonlít a Tájfumerángra és a Fanyesőre bár rövidebb az orra és 4 lába van, nyaka vékony, kicsi a feje és rendkívül széles a szárnya, nyakától a farkáig kis tüskék borítják a gerincét. Ez a sárkány főleg lilás-ezüstös színű valamint kékes fény sugárzik róla emiatt tűnik a sárkány "kísértetiesnek". Viszont a többi sárkánnyal ellentétben meglehetősen egyedülálló alakú a szárnya, a szélső csontok elágaznak így rombusz alakú lebeny képződik. A Silver Phantom legkülönlegesebb képessége a már előbb is említett álcázás, mivel magasan a felhők felett szárnyal távol az emberektől, a színek lehetővé teszik számára, alulról nézve, hogy láthatatlan legyen.
A Silver Phantom az 5. sárkány a könyvekből aki kiegészíti a játékot. (Devilish Dervish, Prickleboggle,Green Death,Windwalker) Mivel tüze kék színű ez is jelzi rendkívüli forró hőmérsékletét, ami magyarázatot adhat arra, hogy miért van helye a Tüzes osztályban.

Személyiség: Megfoghatatlan és titokzatos, ritkán jön elő a felhők közül, kissé félénk emellett viszont nyugodt és derűs.


Silver Phantnom (Ezüst Fantom)


 (Amúgy csak szerintem fizikai képtelenség, hogy ilyen szárnyakkal tud repülni?!  :'D )



Silver Phantom:

Támadás: Ismeretlen                                            

Sebesség: Ismeretlen                                           

Páncél:  Ismeretlen                                             

Lopakodás:  Ismeretlen                                        

Tűzerő:  Ismeretlen                                               

Harapóerő:  Ismeretlen                                         

Lövéskorlát:  6                                      

Méreg: Ismeretlen                                               

Osztály: Tüzes                                    

Tűztípus:  Kék, rendkívül magas hőmérsékletű láng.
               
Jellemző: Lilás-ezüstös szín, kísérteties megjelenés, rombusz alakú szárny lebeny. 
                                                                                                              
Rejtett képesség: Eszméletlen gyorsaság, olyan magasra képes szállni ahol még a levegő is elvékonyodik.


Na ennyit is a Silver Phantom-ról, eddigi terveim szerint legközelebb is egy új sárkánnyal várlak titeket addig is a viszont olvasásra, sziasztok! :) 
Képtalálat a következőre: „httyd best gif”

17 megjegyzés:

  1. Je je ezt a sárkányt várotam!Amúgy Csenge vagyok csak most nem az én gépemről írok.Amúgy lemerem fogadni hogy egy kis infót a School of Dragons oldaláról szetted.:)És mint minden cikk ez is fantasztikusan szupi.XD:)Amúgy észre vettem egy szinkrom hibát az egyik epizódban.Azt hiszem a 4.vagy a 3. évadban amikor Hanga Rykerrel beszélt akkor Csuha Bori hangát halottam aztán néhány pillanat múlva újra megszólal a régi hangja(nem tudom ki a szinkron hangja)Ennek az epizódnak a neve Dermesztő kaland.Abban amiben három Hólidérc szerepel.Nem tom hogy már észre vetted-e de sztem elég nagy baki.

    VálaszTörlés
  2. Jó lett ! Ez az egyike a kedvenc sárkányaimnak!

    VálaszTörlés
  3. Majd fogsz íni valamit a Flame Whipper-ről?

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó lett ;) Tudsz adni egy elérhetőséget email stb. Szeretnék privátba szót váltani veled ;)

    VálaszTörlés
  5. Ez a Fogatlan úgy ugrik a hóba mint a róka . Nagyon cuki .

    VálaszTörlés
  6. Ez a Fogatlan úgy ugrik a hóba mint a róka . Nagyon cuki .

    VálaszTörlés
  7. Légyszi majd írj a szárnyváltóról. Köszi :)

    VálaszTörlés
  8. Légyszi majd írj a szárnyváltóról. Köszi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már írtam 2014-ben róla egy cikket. ;)

      Törlés
    2. Király lett! A szárnyas megjegyzésre meg, sztem ha valaminek a testéhez képest ekkora szárnya van, akkor még így, szabdalva is tud vele repülni, bár ki tudja...

      Törlés
  9. Nekem könyvbe a kedvenc sárkányom!

    VálaszTörlés