2014. május 27., kedd

Fürge fullánk

Ezek a sárkányok úgy néznek ki, mint egy kihalt dinosaurus faj. Bár a fürge fullánkok nem tudnak tüzet előállítani ezt a hiányosságukat mással pótolják méghozzá elképesztően gyorsak és mozgékonyak,intelligensek és agresszívak a bőrük pedig nagyon kemény olyannyira, hogy megvédik őket az éles fegyverektől.Ezek a sárkányok is csak úgy,mint az üszkös füstlehelők csapatban járnak és vadásznak. És ha nagyon nagyon gyorsan futnak akkor képesek arra is,hogy a falak oldalán vagy a plafonokon fussanak persze csak kicsi ideig.Hátrányuk nem csak az ,hogy nem tudnak tüzet lőni de az is,hogy a szárnyuk a testükhöz képest elég kicsi és fejletlen így képtelenek repülni. Legnagyobb fegyverük a farkuk amin skorpió szerű fullánk van csak egy szúrás és órákra sőt napokra lebénulsz.Ők leginkább este felé mozognak, de mivel sokat futkároznak éjszaka ezért nappal sokat pihennek. Nincs náluk gyorsabb sárkány a szárazföldön kivéve az éjfúriát és a siklósárkányt. (Ebben azért erősen kételkednék....) A fürge fullánkok tehetetlenek a vezérük nélkül aki egyébként hadvezérként irányítja őket. Néhány esetben bizonyos példányok a körülmények miatt képesek a sárkány evolúcióra és tovább fejlődnek arra a szintre, hogy úszó hártyájuk nő amikkel képesek a vízen is közlekedni, így bármelyik szigetre átvándorolhatnak.

Személyiség: Gyors,intelligens és agresszív csapatokban élnek.

                                                Fürge fullánk:

      
De látjátok ott középen azt a vöröses fürge fullánkot? Na az ott a főnök úgy ,mint a farkasoknál ő a falka vezér és a többiek jóban rosszban mellette állnak és mindenhova követik. Bár nagyon ritkán, ha egy példány más falkát talál, mert lesérült és befogadták vagy hasonló és a vezér az új falkájára támad akkor fel is lázadhat ellene, hogy megvédje új falkáját.

Fürge fullánk:

Támadás: 12

Sebesség: 30


Páncél: 10


Tűzerő: -


Lövések száma: -


Méreg: 15


Harapás: 5


Lopakodás: 30


Osztály: Éles


Tűztípus: -


Rejtett képesség: Mivel éjszakai állat, ennek a sárkánynak kitűnő éjszakai látása van. Továbbá, ha teljes sebeséggel fut, képes arra, hogy falakon, vagy akár a plafonon is fusson, korlátozott ideig. Végül pedig rendkívül kemény bőrük van, amik megvédik őket a sebesség okozta kellemetlenségektől. Másrészt véd a külső hőmérséklettől és a fegyverektől.

Na mára ennyi volt sziasztok:


12 megjegyzés:

  1. am a siklosárkánynál a szörnyennagy rémség a világréme az ölvész és szárnyválto is gyorsabb

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen tudom ezt én sem értem nagyon sok sárkány gyorsabb a Siklóknál így nem értem miért mondják a 2. leggyorsabb sárkánynak de egyszer csak meg tudom. :)

      Törlés
    2. mi az a velkoraptor?az velociraptor XD

      Törlés
  2. Hello!
    Nem Fürge fullánk, hanem Sebes Szúrka a neve :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem Fürge fullánk a hivatalos nevük benne van a sorozatban is ezt Hablaty és Halvér is megerősítette mert az angol neve miatt valaki Sebes szurkának fordította ahogy régebben én is annak hittem de amikor megjelent az a sorozatrész onnantól már Fürge fullánk lett a hivatalos neve. :)

      Törlés
  3. Melyik részben van ez benne? Én eddig egy dekát nem láttam belőle, azt se tudtam h van ilyen.

    VálaszTörlés
  4. A fürge fullánk kisebb akkora mint hablaty az kép rossz

    VálaszTörlés
  5. Tudtad,hogy ők valahogy vizenfutva vagy úszva közelekednek a szigetek közt vagy valami ilyesmi.

    VálaszTörlés
  6. Bocs a hibáért csak siettem az közlekednek.

    VálaszTörlés
  7. Eléggé Velociraptor típus...még a hívójelük is ugyan az...az egyik új reszben az elveszett kis fürge fullank hívja a falkáját amikor Hablatyék megtaláljak és meggyógyítják.

    VálaszTörlés
  8. egyébként nem velociraptor hanem inkább guanlong vagy monolophosaurus irjátok be és meglátjátok (a guanlong jobban hasonlít)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyébként nem vagyok dinosaurus szakértő magán vélemény volt a velociraptor nem szakértői hozzá hasonlítás. :)

      Törlés