2015. január 31., szombat

Shivertooth

                                                  Üdvözlök minden sárkánylovast!
Nálatok is esett a hó? :D Mert nálunk igen gyönyörű szép lett a táj a sok hó miatt viszont az utak reggel katasztrofálisak voltak de legalább lehetett hógolyózni már akiknél esett a hó. :) Viszont első mozdulatom az első hógolyó után ez volt:

Hát mert persze hogy fejen talált ilyen az én szerencsém....
Anyámon kívül mindenki örült a hónak de azt hiszem a kutyám örült a legjobban nem csak meghemperget a hóban így:
Hanem vakondost is játszott ahogy minden egyes évben pont így:
 
Szóval Jack el volt magával a hóban. De a hó örömére is hoztam egy újabb sárkányt a Shivertooth-ot (Borzongófog valami ilyesmi)
 
Egy közepes méretű, éles osztályú sárkány pelikán szerű szájjal,végig tüskézett háttal,4 lábbal,és éles fogakkal rendelkezik. Csintalan és tréfa csináló sárkány ellenfeleit öltésekben hagyja. Szárnyai test méretéhez képest szerintem nem túl nagyok ha egy kicsit nagyobbak lennének akkor jó is lenne. Gondolom marha nagy fogaival tépi szét ellenfeleit.
 
Személyiség: Huncut és tréfa csináló személyiséggel rendelkezik.
 
Shivertooth
 
 
 
 
 Shivertooth:

Támadás: Ismeretlen

Sebesség: Ismeretlen

Páncél: Ismeretlen

Tűzerő: Ismeretlen

Lövések száma: Ismeretlen

Méreg:  Ismeretlen

Harapás: Ismeretlen

Lopakodás:
Ismeretlen

Osztály: 
Éles

Tűztípus:
Ismeretlen

Rejtett képesség:  Ismeretlen


Na jó ennek az elemzésnek nem volt túl sok értelme hiszen majdnem mindene ismeretlen de ez van. Kutyáitok,egyéb állataitok, hogy fogadták a havat (most vagy régebben) már akiknél esett a hó? Jack-et már ismeritek miket csinál de hát ő már csak ilyen most már komolyan azt kezdem hinni, hogy nem kellett volna látnia az ÍNAS mindkét részét (velem szokta nézni DVD-n) vagy mindig is Fogatlanosan viselkedett vagy Fogatlan viselkedik kutyásan? Na jó a második az valószínűbb és így is van. :D Na sziasztok!


16 megjegyzés:

  1. Szia NAGYOOOOOON jó a blogod!!!!!! :) Csak így tovább!

    VálaszTörlés
  2. Lehet még órarendeket rendelni?

    VálaszTörlés
  3. Ez elég félelmetes sárkány sztem xD

    VálaszTörlés
  4. Az Forgács fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem pedig Borzongófog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

    VálaszTörlés
  5. Inkább Szilánkfog, nem? az még értelmes is

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is, és nem tőled -olvasom- hallom először.

      Törlés
  6. Nos, ebben csak az a jó, hogy a kutyák teljességgel 3D-ben látnak, mégpedig színesen (a kék és a sárga árnyalatait), mivel ha 2D-s látása lenne, akkor egy nyitott fedelű dobozban éhen tudnának halni, mert nem érzékelnék hogy van kijárat

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem Zoltánnak van igaza. Én csak az igazat mondtam Cujo Queenston, mert most néztem meg az interneten! (V@ze vagy)

      Törlés
  7. Amúgy tényleg nem a kutyád viselkedik úgy, mint Fogatlan. Fogi mozdulatait, viselkedését, gesztusait - egy szóval: karakterét - lovakéból, kutyákéból és macskákéból rakták össze. :)

    VálaszTörlés
  8. Imadom. Minden cikkedet olvastam es nagyon jooooooo!!!!!! Amugy meg mikor lesz uj cikk? Nagyon varom mar!!!!!!! Na szia!!!!!!!!!!!!!!😁😁😁😁😁

    VálaszTörlés
  9. Imadom. Minden cikkedet olvastam es nagyon jooooooo!!!!!! Amugy meg mikor lesz uj cikk? Nagyon varom mar!!!!!!! Na szia!!!!!!!!!!!!!!😁😁😁😁😁

    VálaszTörlés
  10. A Shivertooth "Rejtett képesség"-e: "Éles karmai szét tudják szeletelni az embert."

    VálaszTörlés
  11. (tudom hogy egy hivatalos oldalon ezt írták)de szerintem nincs is pelikán feje(miért van pelikán feje?mert a fejformája nem olyan meg nincs is torokzacskója)

    VálaszTörlés
  12. Szia. Jó a blogod. Fura ez a sárkány.

    VálaszTörlés
  13. Szia. Jó a blogod. Fura ez a sárkány.

    VálaszTörlés