2014. június 18., szerda

Nyögdöc

Na itt vagyok és már nincs több bébi sárkány és elkerülte a figyelmemet  a Nyögsöc ( az egyik példányt Valka elnevezte Gruff-nak) pedig már régóta fent van az oldalon úgyhogy kezdem is:


Gruff az egyik olyan sárkány akit Valka mentett meg.Szegényt megvakította a Drago vadászai által hátrahagyott fa csapda. Gruff szerencséjére, Valka és Felhőugró megtalálta őt még a sárkányharcok előtt egy évvel, és kiszabadították, sok más sárkánnyal együtt. Ő egy elég merész sárkány és ez meg is mutatkozott amikor Valka a Gnúvadot hívta, hogy elpusztítsa Drago vadász erődjét. Annak ellenére, hogy nem lát, Gruff boldogan él a Gnúvad által létrehozott jégbarlangban méghozzá a fején lévő koronája miatt. A Nyögdöcök, köztük  Gruff is a másodperc tört része alatt érzékelik a környezetüket, és reagálnak a közeledő fenyegetésekre és akadályokra, míg más sárkányok ezt sokkal lassabban teszik.

Személyiség: Érzékeny, de igazi túlélő.

                                                   Nyögdöc


Nyögdöc:


Támadás: 18


Sebesség: 4


Páncél: 16


Tűzerő: 18


Lövések száma: 13


Méreg: -


Harapóerő: 7


Lopakodás: 5


Osztály: Tüzes

Tűz típus: Etán köpet


Rejtett képesség: A fején lévő korona lehetővé teszi a látását hiába vak, de a másodperc tört része alatt érzékeli környezetét és reagál a közeledő veszélyre.
Akkor eddig már kielemeztem az összes sárkányfajtát holnap meg jön a film szóval már csak..
És ki hol nézi meg hmm....?
Én a legközelebbi moziba amit csak találok és ti?

És búcsúzás ként itt van pár gif a második részből:







 Na ennyi gif bőven elég volt mára,sziasztok:

 És mielőtt bárki megijedne nem Fogatlan szemével nincs semmi baj legalábbis vissza néztem lassítva azt a videót amibe ez a jelenet volt és Hablaty levette Fogatlan szeméről a kendőt vagyis vagy valami bizalom gyakorlat volt, vagy azért volt bekötve, hogy Drago Gnúvadja ne befolyásolja Fogatlan elméjét ahogy a sárkányokat akik a sárkányhadseregében vannak.

1 megjegyzés: