2014. május 7., szerda

Fertelmes Cipzárhát

A világunk sárkányai közül az egyik legkülönösebb és legveszélyesebb a fertelmes cipzárhát. A cipzárhát nem kicsi sárkány,ikerfejei miatt könnyen felismerhető. A fejek különállóak,önálló gondolatokkal,különböző személyiséggel. Mint a legtöbb sárkány ő is tud repülni,de mivel a szárnya kicsi a testéhez képest ezért több időt tölt a földön mint az égen. A cipzárhát nem társas  lény,egyedül szeret vadászni. Napnyugta után jön elő és sötét erdőkben keresi zsákmányát. A cipzárhát támadása semmihez sem fogható tűzfújás helyett robbant. Az egyik feje gázt ad a másik fej pedig meggyújtja. Mozgékony és cseles ellenfél,lesből szeret támadni. De a két fejnek hátránya is van mivel önálló gondolkodású mind két fej ezért elég gyakran veszekszenek és ilyenkor sebezhetővé válnak csak akkor dolgoznak össze ha ők úgy akarják pont mint Kőfej és Fafej.

Személyiség:
Ravasz, körmönfont sárkány. Mozgékony, cseles ellenfél. A két fej össze tud dolgozni, ha akar, hogy túljárjanak az ellenség eszén. Fejeik különbözőek, és nemigen értenek egyet. Van, hogy vitába száll önmagával.


                                                    Böff és Töff







Böff és Töff:

Sebesség: 10

Páncél: 10

Támadás: 12

Lövések száma:

Tűzerő: 14

Harapóerő: 6

Méreg: -

Lopakodás: 22 ( 11 duplán)

Osztály: Rejtély

Tűz típus: Ammónium-nitrát és víz nélküli hidrazin keveréke

Rejtett képesség: Csatában, a cipzárhátaknak van egy olyan különleges képességük, hogyha megharapják a saját farkukat akkor lángba borítják magukat, így egy fajta lángoló kereket formálva amivel könnyedén legyőzik az ellenfelet.



Majd még jelentkezem!

8 megjegyzés:

  1. ok, forgó cipzárhát kerekek segitségével
    Megölni minden éjfúriát

    Holdfény

    VálaszTörlés
  2. Válaszok
    1. Kinyirlak benneteket!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Törlés
  3. Nyírd ki anyádat hülye gyerek

    VálaszTörlés
  4. A Cipzárhátat csak 2 személy irányításával lehet megülni vagy egyedül is repülhetünk vele?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elvi síkon egyedül is lehet, hiszen játékokban (pl: School of Dragons) is egyedül üli meg a karakter a sárkányt, viszont ehhez erős szellemi kapcsolat lehet szükséges, hiszen a 2 fejnek egyként kell gondolkodnia különben háááát megismerkedhet a lovas egy hegyoldallal vagy a kemény földdel... :'D

      Törlés
  5. Áhá akkor ezért nem birt Kőfej Fafej nélkül repülni.Hablaty meg azért tudott repülni velük.Ez az én fejemben is megfordult dehogy jól gondoltam ezt ezt nem gondoltam volna.

    VálaszTörlés
  6. Gyors a sorozatban cipzárhát tud tűzgömböt lőni

    VálaszTörlés