2014. október 6., hétfő

Scuttleclaw

                                                                  Sziasztok!

Igen megint nem voltam egy ideig na de hát suli van sajnos. De hoztam nektek a 2. filmben szereplő sárkányt és majd csak ez után jönnek a rise of berk sárkányai. Bár ez a sárkány is szerepel a rise of berk-ben. Na de kezdjük is!


A Scuttleclaw hasonlít egy  Siklósárkány és egy Fertelmes Cipzárhát keverékre. Például a feje olyan, mint egy Cipzárhátnak, és a teste meg a lábai emlékeztetnek a Siklósárkányéra. A hátát végig olyan tüskeszerű valamik borítják mint a Cipzárhátoknak. A Scuttleclaw-ok nagyon sokféle színben léteznek pl:zöld, lila, vöröses-barna, sárga, stb). Repülésben szinte irányíthatatlanok amíg kicsik hiszen azt mondják rájuk hogy BÉBI sárkányok szóval míg kicsik.  A kicsi Scuttleclaw-ok nagyon játékosak és nem hallgatnak senkire még az alfára sem és ez éppen jól is jön a gonosz Gnúvad ellen. Scuttleclaw-ok gyakran szétszóródnak, amikor egy nagyobb sárkány rájuk kiabál mint például Felhőugró. A rise of berk játékban láthatóak felnőtt méretben is. Elég erős sárkányok hiszen bébiként is elbírták Bélhangost és Halvért is akik valljuk be nem valami pille súlyúak!Ezek elég nagyok lehetnek felnőttként hiszen már kicsiként majdnem olyan magasak mint Fogatlan!Személyiségük olyan mint a Rettenetes rémeknek. Mint minden gyerek élőlény ők is fogzanak és ezt Fogatlanon demonstrálják a filmben ami látszólag nem tetszik Fogatlannak! :D Különös tüzük van amelynek színe zöld!
Személyiség: Játékosak és mozgékonyak na és irányíthatatlanok amíg babák.
                                                   Scuttleclaw



Scuttleclaw:
Támadás:  10

Harapóerő: 3

Lopakodás: 10

Sebesség: 16

Tűzerő: 10

Lövésekorlát: 8


Osztály: Éles

Páncél: 8


Méreg: 2

Tűztípus: Zöld színű tűzgolyó

Jellemző: Rengeteg féle színben léteznek

Rejtett képesség:  Gyorsak és nagyon mozgékonyak (akárcsak a siklók), kicsiként nem hallgatnak senkire önfejű sárkányok. Felnőtt korukban meg nem ismerjük őket így nem tudjuk milyenek.
                                           És ilyen a tüzük:


Na akkor mára ezzel búcsúzom is. :) Sziasztok!

12 megjegyzés:

  1. Szia azok a sárkányok amiket Drago elkap és páncél van rajtuk,az milyen sárkány.

    VálaszTörlés
  2. Ennek a neve arra utalhat h nem tartja tiszteletben a szabályokat. Szó szerinti fordítása mellékes törvény, én úgy fordítanám h A törvény szegő. Nem tudom h a filmen említik-e, nekem úgy rémlik, mintha Hablaty kérdezné Valkát h "Ezek a ...-ok miért nem engedelmeskednek?" Vagy valami ilyesmi. Javítsatok ki, ha tévedek.

    VálaszTörlés
  3. Én olyat olvastam hogy Fúrókarom a neve de nagyon sok fordítása van. :)

    VálaszTörlés
  4. Köszön szépen. :)

    VálaszTörlés
  5. Erről a sárkányról lesz cikk?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Melyikről mert a Fúrókarom=Scuttleclaw vagy te a drago által befogott páncélosokra gondolsz? :) mert azokról csak akkor lesz cikk ha ismert a fajtájuk

      Törlés
  6. A páncélosokra gondoltam.Annak a nevét se tudjuk még?Vagy mit tudunk róluk?

    VálaszTörlés
  7. Hát nem sokat tudunk róluk sajna talán a pofájuk hasonlít a zablagyaréhoz és ennyi de majd csak lesz valami. :)

    VálaszTörlés
  8. Szia! Írd be a Google-ba hogy: Dragons:Rise of Berk Wiki és feltehetsz felnőtt,egzotikus és titán Szénkarmokat is az oldaladra!:-)

    VálaszTörlés
  9. Nekem a dragons rise of berben megvan olyan mint a sikló mert lehet,hogy abbólvan csak máshogy

    VálaszTörlés
  10. Nekem a dragons rise of berben megvan olyan mint a sikló mert lehet, hogy abbólvan csak máshogy!!!!!!!

    VálaszTörlés