2015. október 4., vasárnap

Prickleboggle

                                                 Sziasztok Sárkánylovasok! :D


Szerencsére még mindig vannak sárkányaink szóval nem húzom az időt íme a Prickleboggle!

A Prickleboggle egy Éles osztályú sárkány, először a School of Dragons nevű játékban tűnt fel.Nem lehet őket megtéveszteni,ami a harc során hiányzik belőlük azt pótolja a saját nyugtató és gyógyító ereje néhány igen kaotikus körülmények között is, segíteni tud a sebesült sárkányokon akár a legvadabbakon is,akik gyakran nagyon hűségesek hozzájuk miután meggyógyította őket.A támadások elkerülése érdekében a Prickleboggle-eknek van védekező bőrük amely megakadályozza,hogy megsérüljenek miközben segítenek a többi sárkányon nem azt mondom, hogy ezek áthatolhatatlan tüzes támadásokat is kivéd de úgy fejlődött, hogy boldoguljon a gyors támadások ellen amikor segít a barátain a csatában. A Prickleboggles általában zöld színű sárkány barna foltokkal a hátán a nyakán és a szárnyán.A pofája eléggé hasonlít a Shivertooth-éhoz (Borzongófog) Van neki még 2 pár csavart szarva valamint eléggé különös faroklapátja.A legnagyobb káoszban is képesek nyugodtak maradni ezzel nyugtatják a többi sárkányt is.A normál Prickleboggle nagyon kicsi, de lehetséges ,hogy megnőnek nagyobb méretűre de ez rendkívűl ritka. Az ,hogy valójában Éles vagy a Tüzes osztály tagja még meghatározatlan.


Személyiség:A legnagyobb káoszban is képesek nyugodtak maradni szívesen segítenek a többi sárkánynak cserébe ha hűségesek maradnak hozzájuk.

                                                     Prickleboggle:





Prickleboggle:

Támadás: ismeretlen

Sebesség: ismeretlen

Páncél: ismeretlen

Tűzerő: ismeretlen

Lövéskorlát: ismeretlen

Méreg: ismeretlen

Harapóerő: ismeretlen

Lopakodás: ismeretlen

Osztály: Éles

Tűztípus: ismeretlen

Jellemző: Zöld szín,barna foltok,hatalmas tekert szarvak.

Rejtett képesség: Gyógyító ereje van valamint rendkívül kemény védekező bőre.

Mint említettem vannak még sárkányok (igaz elég kevés) viszont Amerikában még nagyon régen színházi előadásban is megcsinálták az Így neveld a sárkányodat 1. részét ami kissé a filmtől eltérően sikerült mert feltűnnek benne olyan sárkányok is amiket a filmek és a sorozatok nem említettek ezeket szeretnétek,hogy bemutassam nektek? Ha igen vagy ha nem kommentben írjatok. :)

                                               Na sziasztok!



19 megjegyzés:

  1. Azokat nem érdemes megemlíteni mert csak a külsejüket ismerjük

    VálaszTörlés
  2. Szerintem nem lenne rossz ötlet , de ha már nincs sárkány akkor már beizzíthatnánk a sárkány csapatos, meg saját képes ötletet amit közösen össze hoztunk. (Persze csak akkor ha elfogynak) Mondjuk ez egy kicsit fura sárkány lehet mintha a hobblegrunt, szörnyen nagy rémség és a stormcutter keveréke lenne , de lehet hogy csak nekem tűnt fel. De , ha már a kevert meg a hibris fajokról van szó, fel huppant már valakinek az a ötlet , hogy milyen lenne két sárkány keveréke , vagy talán többé ? Ez is érdekes téma lenne , nem csak arra az esetre ha elfogynának. No de befejeztem a laboros munkát mert még őrült tudós leszek ! Hihi... ;)

    VálaszTörlés
  3. szerintem legyen:)

    VálaszTörlés
  4. PLS mutasd be őket is!! :-D
    Meg találtam valamit, valaki tudja hogy pontosan mi lehet ez? http://www.berksgrapevine.com/2015/10/how-to-train-your-dragon-graphic-novels.html?m=1

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valami új grafikai novella sorozat lehet , bár nem biztos csak annyi hogy valami új sorozat benne egy alfával... Minden esetre ez elég érdekes, engem kíváncsivá tett !

      Törlés
    2. Bocs hülyeséget írtam ez egy elvileg egy új sorozat ami majd a 3. film után április
      26-án 2016-ban fog megjelenni , hogy mely eseményeket írja le az még nem tudni*

      Törlés
    3. Ok
      Köszi!!!!!
      ;-);-):-D:-D

      Törlés
    4. Lassítsatok! 2016 ban a 3. film után nem fog semmi megjelenni mivel a 3. film 2018. június 29. amcsi premier! Amiről pedig ti beszéltek az valami képregény vagy képes történet ami a 2. film után játszódik. Hablaty és Fogatlan az alfa kalandjai.

      Törlés
  5. Cikk a grafikai novella sorozatról: http://fogifury.blogspot.hu/2015/10/inas-kepregeny.html

    VálaszTörlés
  6. Hm... Grafikai novella sorozat .. Noh haggyuk
    amúgy jó cikket írtál ! :)

    VálaszTörlés
  7. Komolyan tenyérnyi a normál mérete?!

    VálaszTörlés
  8. Dehogy. Amúgy ne lopd a nevemet like. XD

    VálaszTörlés
  9. Dehogy. Amúgy ne lopd a nevemet like. XD

    VálaszTörlés