2014. május 7., szerda

Siklósárkány

A világ egyik legszebb sárkánya. Könnyen felismerhető sárga tüskéiről és világoskék testéről. Ez a színes sárkány minden napszakban aktív. A siklósárkányok gyorsak és mozgékonyak a levegőben is. Nagy távolságokat tudnak repülni,de szinte mindig leszállnak támadás előtt. Csoportosan repülnek és támadnak,és ettől különösen veszélyesek. A siklósárkány nem a legnagyobb sárkány és nem is a leggyorsabb sárkány, de neki van a legforróbb tüze a sárkányok közül. (bár egyes állítások szerint az Éjfúria tüze másfélszer erősebb a Siklósárkányénál) A siklósárkány tüze megolvasztja az acélt is és pillanatok alatt elhamvasztja az embert. De a siklósárkány veszélyessége itt nem ér véget,csapkodni képes farkával,és hatalmas mérgező sárga tüskéket bocsát ki,amelyek áthatolnak a fákon,falakon és a vikingeken. Ha közvetlen az orra elé állsz akkor nem lát téged,csak maradj csöndben. Az egyik legpáváskodóbb és leghiúbb sárkány. Bármien színűek lehetnek.

Személyiség:
Fürge, agresszív, a természete hirtelen és robbanékony.




                                                          Viharbogár



Viharbogár:

Páncél: 16

Sebesség: 8

Támadás: 10

Lövések száma: 6

Lopakodás: 10

Méreg: 16

Harapóerő: 5

Osztály: Fürkész

Tűztípus: magnézium

Jellemző: Elég hiú de precíz és ravasz nagyon jó barát.

Rejtett képesség: A Siklósárkány több száz, halálos méreggel ellátott tüskét képes kilőni a farkából, de ha közvetlen szembe állsz vele, az orra elé, akkor nem lát...csak ne szólalj meg.
Sziasztok holnap jövök.
                                                    

                                                                                             

18 megjegyzés:

  1. Ez a sikló annyira nem jön be... olyan mint 1 csirke-dínó mutáció

    VálaszTörlés
  2. nekemse jön be inkáb éjfuria ami bejön

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen?én nekem meg az éjfúria nemjön be...olyan mint egy fekete nyúl-denevér-gyík mutáció(bocsi akit megbántok ezzel de szerintem ez így van)

      Törlés
  3. Másoltál is szöveget mert meghazudtoltad magad:,,Könnyen felismerhető sárga tüskéiről és világoskék testéről" és a végén:,,Bármien színűek lehetnek"
    De amúgy jó csak ez böki a csőrömet.

    VálaszTörlés
  4. Válaszok
    1. Sajnos már nem mostmár Tracker azaz Fürkész osztályú ezt a hivatalos amerikai oldal is megmondja jut eszembe át kell javítanom a nyomkövetőt Fürkész-re.... :)

      Törlés
  5. Amúgy igazából nem is viharbogár a neve ha nem viharszárny mert angolul stormfly a neve magyarul viharszárny a neve és végül is elég fura név,hogy viharbogár vagy nem??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem mert a szárny az angolul Wing,mint a szárnyváltónál=Changewing a Stormfly jelentése magyarul Viharrepülő vagy Viharlégy mivel a Fly több jelentésű jelenthet repülést us de legyet is és mivel a légy egy bogár gondolom így lett a neve Viharbogár ;) :) Amúgy igen egy kicsit furcsa név. :D

      Törlés
    2. Amúgy én se volttam nagyon biztos ebbe a viharszárny dologba de már nagyon szúrta az oldalamat.Mert akkor is milyen név az,hogy viharbogár már boccs Astrid.Mert a többiek sárkányának illik a saját neve.Fogatlanra illik a Fogatlan név mert vissza húzhato fogai,Kampóra illi a kampó név mert kampó szerü szarva van,Böffre és Töffre illi a nevük böff gázt fúj töff meg be lobbantja,Bütyöknek meg ilyen bütyökszerű izéi vannak.Bocs de ezt muszáj volt leírni mert már idegesített.Csenge voltam

      Törlés
  6. szia mi viharbogár tűzereje mert azt nem adtad meg de engem érdekelne előre is köszönöm, üdv Jasmin

    VálaszTörlés
  7. Nekem setetszik az éjfúria bár nem kell megölni őket

    VálaszTörlés
  8. Válaszok
    1. Öhm ki a szamár?! Ne haragudj, de ha valami problémád van a leírtakkal azt lehet értelmesen is közölni. Pláne akkor ha amúgy nincs igazad. Előző hozzászólásban is említette valaki ,hogy a siklósárkány szerinte Penge osztályú és el is magyaráztam neki ma miért nem Penge hanem a Fürkész osztály tagja. ;)

      Törlés