2014. május 19., hétfő

Hotburple

Mint minden hotburple Morgának is megvan az a gronkel kinézete és nemcsak ebben hasonlít a gronkelre hanem abban is, hogy ő is olvadt láva-golyókat lő ki.És mindig olyan repülés közben mintha azon nyomban elaludna,  és a farka végén az a buzogány szerű valami is pont ugyanolyan, mint a gronkelnek valamint 4 lába van ,de a szárnyai a testéhez képest kicsik a fogai sem valami óriásiak a szájához képest.Megeszi a hulladékot Bélhangos asztala körül és életben tartja a tüzet égett fadarabokkal. Mindig útban van a műhely asztalánál és mindig tökéletes Bélhangos feldobó kisugárzásához. Összességben, sokban hasonlít egy Gronkel-hez.

Személyiség: Elég bölcs és lusta.

                                          Hotburple (forróköpet)

Bocsi, de több képet nem találtam róla.
Hotburple:

Támadás: 8

Sebesség: 4


Páncél: 20


Tűzerő: 14


Lövések száma: 6


Méreg: -


Harapóerő: 8


Lopakodás: 5


Osztály: Szikla


Jellemző: Egy hűséges, láva indító segítő...ha épp nem alszik


Tűz típus: Heptán/Oxigén+szikla= lávabomba


Rejtett képesség: Lángoló szikla darabok

Mivel erről a sárkányról sincsen gif vagy legalábbis én nem találtam ezért megint csak Fogatlan búcsúzik el de szerintem már megszokhattátok.
Nézzétek azokat a tágra nyílt szemeket na mielőtt elolvadok elbúcsúzom: Sziasztok.

5 megjegyzés:

  1. ezt a sárkányt grumpnak hívják!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen a neve Grump azaz Morga,de a fajtája Hotburple azaz Forróköpet. ;)

      Törlés
  2. Mi bajod van velük??? Mi bajod van hogy mindenhova ezt irogatod egyszer is felfogtuk!!!!! Ha nem szereted az éjfúriákat tartsd meg magadnak, főleg hogy ez egy ÍNAS blog, a filmnek egy ÉJFÚRIA az egyik FŐszereplője!!! És a blog címe is Foogaatlaan.blogspot.hu tehát egy ÉJFÚRIA neve ha eddig nem jöttél volna rá!!! Mi vagy te, Drako Vérdung, hogy éjfúriákat akarsz bántani???????!!!!
    Trollkodj máshol!
    Egyetértek a másik Névtelennel.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a sárkányt grumpnak IS hívják. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen a Hotburple a fajtája a Grump pedig az angol neve nálunk Morgára fordították. :)

      Törlés