2014. augusztus 26., kedd

Zablaagyar

Na itt is vagyok a már régen beígért sárkányos cikkel!

Még sajna nincs fent a hivatalos oldalon de mint már mondtam nem érdekel és leírom nektek és kész ha valami új infó lesz róla akkor meg kiegészítem. :)
                                                                                                                                                                
De ennyi jöjjön most inkább a Zablaagyar!

A Zablaagyar pufók testtel,nagy fejjel és kicsi mellső lábakkal rendelkezik.Egész hátán tüskék vannak a farka pedig csak úgy mint a vörös halálnak vagy a gronkelnek vagy a Hotburple-nak buzogánnyal végződik,az orrán és a homlokán szarvak találhatóak. A Zablaagyaroknak különleges foguk van mert olyan kemények mint a gyémánt de csak azért hogy nyugalommal fogyaszthassa kedvenc eledelét a geódot és hogy ne törjön bele a foga. Eddig még csak egyféle mintázat szerint ismert a kék alapszín és a vörös foltokkal díszített sárkány. A Zablaagyarok a legmozgékonyabbak a Szikla osztályú sárkányok közül. De ezt a sárkány sajnos nem nehéz át verni így a csapdászok kedvenc fajta sárkánya elég a vadászoknak felállítani egy csapdát és sok kőzetet beleszórni és akkor a Zablaagyar már be is vette a csalit. 

Személyiség: Imádja a kőzeteket akárcsak a többi Szikla osztályú sárkány. Eléggé könnyű becsapni így nagy kedvence a csapdászoknak. De ez a sárkány akár csak a gronkel kívűl félelmetes lehet de nagyon szelíd és barátságos sárkányok.

                                                    Zablaagyar:


 
 
Zablaagyar:
 
Támadás: 9
 
Sebesség: 5
 
Lopakodás: 8
 
Páncél: 17
 
Lövések száma: 6
 
Tűzerő: 13
 
Harapóerő: 8
 
Osztály: Szikla
 
Méreg: 12
 
Tűztípus: Ismeretlen
 
Jellemző: Akár milyen színűek lehetnek. Könnyen be csaphatóak.
 
Rejtett képesség: Fogaik lehetővé teszik hogy a legkeményebb kőzeteket is könnyedén meg egye.
 
Na ennyi lett volna a mai cikk de még lesz 1 sárkányos cikk valamikor addig is sziasztok:
 

9 megjegyzés:

  1. Jó cikk lett! :)
    Most veszem észre, hogy az első 2 Zablaagyaras képen le van szegénykémnek vágva a lábának nagy része? :(

    VálaszTörlés
  2. Igen sajna nincs meg minden lába mert ugye egy csapda levágta szegénynek de a többi Zablaagyarbnak minden lába meg van de csak erről a kék vörös foltosról találtam normális képet mert ugye Rise of Berk-öset nem akartam ami meg más színű zablaagyar volt annak meg csak a feje látszott a képen és semmi más. De örülök ha tetszett a cikk. :)

    VálaszTörlés
  3. am nem szikla osztályu hanem romboló a szikla csak az 1. részben és az elsö évadban volt a többiben rombolónak hivták és angolul a neve is rombolót jelent

    VálaszTörlés
  4. Amúgy egy ilyen kapta le Hablatyot is Fogatlan hátáról a 2.ik részben, nem? Az ilyen zöld alapon lila foltos kis jószág volt.

    VálaszTörlés
  5. Tök jóó😍😍😍 én még a rejtett képességüket tudok egyet: azt,hogy a tüskésfarkával mikor valakihez üti akkor néhány ideig elmájúl boccs és köszi!😊😊😊😊😊😊

    VálaszTörlés
  6. Akarom mondani rejtett képességhez!😄✨ Amúgy Adrienn melyík a kedvenc sárkányod??

    VálaszTörlés
  7. Boccs azt akartam mondani, hogy elájul

    VálaszTörlés