2014. október 26., vasárnap

Sweet Death

                                                                         Sziasztok!

Na ahogy ígértem itt is vagyok a Sweet Death nevű sárkánnyal ami valami olyasmi, hogy Édes Halál.
Hiába a neve nem valami rémisztő maga a sárkány annál veszélyesebb. De kezdjük most nyomban az elemzést:

A Sweet death (Édes halál) onnan kapta ezt a nevet, hogy a nyelve nagyon édes és illatos illatot áraszt amit ez a furfangos sárkány ki is használ!!!! Eltemeti magát a föld alá aztán kidugja érdes szúrós illatos nyelvét amely hasonlít egy gyöngécske fára szóval fának álcázza a saját nyelvét és azzal az édes illattal magához csalogatja a zsákmányt aztán HOPP már le is csapott!!!! Ha édes szájú vagy akkor jól vigyázz az illatos fákkal!! :D De a Sweet Death sem tud mindenkit becsapni!!!! A jó szaglású sárkányokat legalábbis nem. Itt főleg Fogatlanra és Fejtörőre gondolok. Emlékeztek Fogatlan mindig amikor valami sárkányt lát vagy érez akkor morog! Na ez a tulajdonsága mentette meg Hablatyot! Bizony egy részben Hablaty beszél a Sweet Death nevű sárkányról és, hogy hogyan használja ki a nyelvét stb.... de egy küldetésben Hablaty észre vesz egy furcsa fát és közelebb akart menni hogy megvizsgálja de Fogatlan kiszagolta vagy megérezte hogy az nem egy FA!!!!! És nem engedte Hablatynak ,hogy közelebb menjen hozzá (gondolom félre húzta). Ja és ne kérdezzétek, hogy ez mikor volt ez a rész mert őszintén én most hallok róla először gondolom a jövendőbeli sorozat részekben lesz ez az epizód.

Személyiség: Alattomosan furfangos sárkány.

                                                        Sweet Death (Édes halál)
 Tovább fejlesztett változatban:



Sweet Death:

Támadás: Ismeretlen

Harapóerő: Ismeretlen

Lopakodás: Ismeretlen

Sebesség: Ismeretlen

Tűzerő: Ismeretlen

Lövések száma: Ismeretlen

Páncél: Ismeretlen

Méreg: Ismeretlen

Tűztípus: Ismeretlen

Osztály: Rejtély

Jellemző: Nagyon kicsi szemek, csíkos mintázatú az egész teste,hosszú farok.

Rejtett képesség:  Édes illatú nyelv melyet fának álcáz és beássa saját magát majd kidugja nyelvét a földből melyet fának álcáz és magához csalja a zsákmányt.

 A Sweet Death a 4. sárkány akinek halál szerepel a nevében és a 2. aki nem Szikla osztályú. Mert van a Sikoltó halál és a Suttogó halál ők szikla osztályúak aztán ott van a Vörös halál aki Tüzes osztályú és végül itt van a Sweet Death (Édes halál mint már említettem) aki Rejtély osztályú.

Akkor ennyi lett volna mára. Addig is sziasztok!

   (ez az egyik kedvenc gifem) :D Bár beismerem hogy rengeteg kedvencem van!!!! :)

7 megjegyzés:

  1. én játszom a rise of berkel és tudom hogy a 2.és a 3. kép egy titán sweet death-röl készült

    VálaszTörlés
  2. Jujj hát ez nagyon félelmetes sárkány szerintem!!! :S Főleg az első képen! :O

    VálaszTörlés
  3. Az első képen, mintha nem lenne szeme...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ja olyan pedig van neki csak nagyon kicsi és mivel homályos lett a kép így nem látszik sajna. :/

      Törlés
  4. Hát de izé, hogy mostmár mindenhol félni kell! x"D Barlangba veszélyes menni, mert ott vannak a Suttogó Halálok. Tegeren nem lehet nyugodtan hajókázni, mert ott vannak a Foggraktanok. Elbíjni nem lehet (esetlen ha az ember bújócskázik) a házak gerenádi alá (ha esetleg a ház kicsit meg van emelve) mert ott vannak a Rettenetes Rémek. Az erdőben nem lehet nyugotan sétálni, mert bárhol lehet egy Szárnyváltó. Szép viránghoz nem lehet odamenni, mert előtörhet egy Prémvadász. Homokon nem lehet sétálni, mert felfal egy Sand Wraith. Mostmeg már facsemetéhez se lehet odamenni mert bekat egy Édes Halál. xDDD Az ember csak tényleg akkor lehet nyugodt, ha van egy sárkánya. :D

    VálaszTörlés
  5. de miért édes halál nem túl cuki és nem hinném, hogy finom XD

    VálaszTörlés