2014. június 1., vasárnap

Karakter: Pléhpofa

Sziasztok most pedig megismertetem veletek a nagy termetes Pléhpofát:

Pléhpofa:

Faj: Ember

Törzs: Huligán

Élőhely: Hibbant-sziget

Fegyver: Fejsze

Magasság: 6'9" (amerikai mértékegység)=205 cm

Súly: Ł350 (amerikai mértékegység)= 158 kg

Haj szín: Vörös

Szem szín: Zöld

Kor:  50 év

Érdekesség: Pléhpofa szakállát az első filmben 1 hónapig tervezték csak is 1 jelenetbe.
                                       Pléhpofa az első filmben:
                                   Pléhpofa a második filmben:
Pléhpofa sem igazán változott bár azért az az öt év kicsit meglátszik rajta, mert a szakállában már vannak ősz szálak és máshogy van összefogva. Pléhpofa Hibbant-sziget főnöke és tettei legendákká váltak.Nagyon büszke a fiára amiért elhozta a békét a sárkányok és a vikingek között.De miután Hablaty már felnőtt Pléhpofa vissza akar vonulni és fia vállára akar minden főnöki gondot akasztani ,na de a terve megbotlik Hablaty egyáltalán nem akar még főnök lenni ,mert akkor jól tudja vége a szabad repüléseknek és új tájak felfedezésének na és attól is tart, hogy  olyanná fog válni, mint az apja de Pléhpofa terve nem csak ebben nem stimmel hanem abban is hogy visszatér egy szörnyű ellenség és úgy érzi neki a kötelessége megvédenie azt ami az övé.
Mára ennyi fért bele az időmbe de azért holnap majd ne lepődjetek  meg ha nem írok egy új karakteres cikket, mert a biosz és a kémia témazáróra kell tanulnom de lehet hogy majd esetleg elhanyagolom a tanulást olyan 30 percre.
Várjunk csak most esett le hiszen 14:00-tól 15:00- ig úgyis kémia korepen leszek és ott úgyis a tz-re készülünk szóval akkor csak bioszra kell tanulnom ugye milyen "penge" a logikám akkor a holnapi viszont olvasásra,Sziasztok.

610 Így neveld a sárkányodat   14 elképesztő érdekesség!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése