2014. június 15., vasárnap

Fertelmes Cipzárhát fióka

Akkor most következzen egy cuki cipzárhát fióka ja és én nem szeretek szó szerint fordítani így amit lefordítok azt itt a saját szavaimmal írom le de van olyan is amikor a fordított szöveget nem tudom értelmesen elmagyarázni így leírom a tényleges fordítottját vagy a hasonlót, mint amit jelent.

A cipzárhát fiókák néha négy fejes fejfájást jelent a szülőknek mivel a két fej önálló gondolatokkal bír így különböző dolgokat akarnak csinálni de persze egyszerre. De mégis nagyon szoros a kapcsolat a két fej között amitől egy kissé zárkózottabbá válnak az emberek felé. De ha valakinek egy cipzárhátja van az hamar rájön,hogy nem is egy hanem rögtön két barátra tett szert hiszen a két fej önálló személyiségű is. 

Személyiség: Nem igen előnyös ha  egy cipzárhát nyűgös a két fej között igen szoros a kapcsolat mint amikor vadásznak az egyik fej a zsákmányt nézi míg a másik fej a veszélyre figyel az egyik megijeszti a zsákmányt a másik fej  pedig lesben áll.
                                                Cipzárhát fióka:
 
 
Fertelmes Cipzárhát fióka:

Sebesség: 5

Támadás:6

Páncél: 5

Harapóerő: 4

Tűzerő: 7

Méreg: -

Lövések száma: 4

Lopakodás: 10

Tűztípus: Ammónium-nitrát és víz nélküli hidrazin keveréke.

Osztály:Rejtély

Rejtett képesség: Olyanok, mint egy kaméleon nem tudsz a hátuk mögé bújni, mert mind a négy szemével egyszerre kap vizuális képet mondjuk ha az egyik fej szemeit letakarod és a másik fej elé ételt lógatsz akkor mind a két fej nyáladzani kezd.
Na akkor mára ennyi lenne holnap újra itt leszek 2 édi bédi sárkánnyal de lehet, hogy csak eggyel.




 

1 megjegyzés:

  1. Hát ha a fertelmes cipzáthát,a siklósárkány és kábé az összes sárkány fióka ilyen cuki akkor vajon milyen lehet az éjfúria fióka.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D A legfőbb cukiság a világon!!!!!!!!!!!!!!!!Csenge voltam

    VálaszTörlés