2016. június 10., péntek

The Serpent's Heir (frissítve)

                                                          Hello mindenki!




Szóval egyeseknek kicsit fura lehet ennek a cikknek a címe, mások talán nem is értik, viszont biztos vagyok benne, hogy vannak olyanok is akik már nagyon várták ezt a cikket. Nos köztük vagyok én is,  már nagyon vártam, hogy ezt megoszthassam veletek így 3 hét után amit nagyon szégyellek, de egyszerűen nem volt rá időm, hogy megírjam... őszintén most is informatika órán írom a cikket. De panaszkodás helyett már kezdem is:

The Serpent's Heir vagyis A kígyó örököse (Őszinte leszek fogalmam sincs, hogy miért ez a címe az örökös az érthető na de a kígyó?) egy új képregény sorozat amit Dean DeBlois és Richard Hamilton írt. A képregény története a második film után játszódik (Hoppá, hoppá!) és követi Hablaty és Fogatlan útját új feladataikhoz amit Fogatlannak alfaként Hablatynak pedig törzsfőként kell megtennie. A képregény 2016. április 26.-án jelent volna meg ám ismeretlen okok miatt késik így valószínűleg 2017.február 28.-án jelenik meg. (Nálunk fogalmam sincs, hogy megfog-e jelenni...) De ez csak a képregény első része a második rész megjelenéséről még senki nem tud semmit. Viszont Dean elmesélte körülbelül mi várható az első részben: Hibbant-sziget sárkánylovasainak kell válaszolnia a földrengés sújtotta sziget vészhívására. 

Dean továbbá elmondta, hogy csak úgy, mint az első és második film között lesz idő a második és harmadik film között is, ahol Hablaty és Fogatlan megtalálják helyüket. Ez a képregény ad nekünk egy esélyt, hogy belevessük magunkat az időbe vagyis, hogy ott folytassuk ahol abbahagytuk, a második film végén. Ezek a történetek megnyitják a lehetőséget az új kalandokra, mert nem lehet megmondani mikor mi korlátozódik egy 90 perces filmben, mikor lehet bevezetni új karakterek segítségével egy történetet, hogy a lovasok még több új földet és szigeteket fedezzenek fel nem beszélve az új sárkányokról az út mentén.

Richard szerint a képregény nekik is egy luxus, mert igazán felfedezhetik a karakterek gondolatait,érzelmeit és háttértörténeteiket. A képregény választ adhat azokra a kérdésekre is, hogy "Mi lesz Hablattyal, hogy most már vezető az apja irányítása nélkül?" vagy " Mit jelent, hogy az alfa az összes sárkánynak Fogatlan lett?" "Mi folyik Kőfej és Fafej fejében?", valamint a sárkányok világát is bővíteni fogja a képregény.

A kérdezők feltették azt a kérdést is, hogy: "Majd a képregény sorozat szolgál tippekkel arról, hogy mit tartogat Hibbant-szigetnek és a sárkánylovasoknak a következő film?


Richard Hamilton válasza az volt, hogy: "Nos, ez még korai napok megválaszolni mi lesz az Így neveld a sárkányodat 3-ban, de igen, ott lesz jó néhány "sárkány tojás" is. (Húúú én kezdek izgulni! Milyen sárkány tojás???) Anélkül, hogy túl sok spoilert mondanék, a képregény feltétlenül érint sok témát és elemet, amelyek összekötik a második és a harmadik filmet, és még vissza is nyúlnak az első filmhez is. Végső soron, a mi feladatunk az, hogy hűek maradjunk Hablatyhoz és Fogatlanhoz, és a legjobb módja, ez a képregény, hogy valóban kihívást jelent majd számukra nehéz döntéseket hozni, új gazemberek bukkannak fel, és persze rengeteg új sárkány is szerepet kap!"

Pár kép belőle:






Hát dióhéjban ennyi lenne ez az egész konkrétan amikor megláttam ezt a képet körülbelül ez az érzés fogott el:


                                                                "EZ ITTEN MI?!" :'D

                                   

De a legjobb  dolog ebben a képregényben az, hogy megtudhatunk pár információt a 2. és a 3. film közötti időszakról és hát az új....


Hát részemről ennyi lenne ez a cikk majd hamarosan újra találkozunk a további viszont olvasásra! :)

17 megjegyzés:

  1. Wááá, de rég vártam ezt a cikket! Hogy őszinte legyek, én sem értem miért pont a kígyó...
    Berksgrapevine-n van fenn egy kis részlet belőle, amit elolvastam, az az volt, hogy kinek milyen élménye volt Pléhpofával. (Astridé volt a legcukibb <3)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az nem a Serpent's Heir, hanem a Burning Midnight.

      Törlés
    2. Jó ez is igaz, de végülis a reakció ugyanaz volt. :'D (mentségemre szóljon nagyon kellett sietnem így lesznek a cikkben pontatlanságok amiket valószínűleg szombaton javítok akkor még fel is tudom fogni amit olvasok és írok ;) )

      Törlés
    3. Erről nem is hallottam...Köszi, hogy szóltatok! :)

      Törlés
  2. Én amúgy szinte végig azt hittem, hogy ez egy kis film lesz...

    VálaszTörlés
  3. Magyarul fog megjelenni??????????

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Benne van a cikkben,hogy nem tudom...Ha megkérdezed attól még ugyanúgy nem fogom tudni. :)

      Törlés
    2. Ja,bocs! Lehet,hogy nem olvastam olyan figyelmesen...
      :)

      Törlés
  4. Amúgy megnéztétek/meghallgattátok ezt a videot?
    NOAH HATHAWAY-YOU BELONG WITH ME
    Tök jóóóóóóó!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És ez,hogy tartozik ide? Nem bántásból,de ez egy HTTYD blog nem "kinek mi számít tök jó számnak" blog csakis HTTYD-vel vagy a cikkel azonos témájú megjegyzést kéne írni... :/ (Nem akartalak megsérteni) :)

      Törlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. Semmi gond! De megnézted?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A videó nem volt elérhető.... Máshol nem találtam miért tetszik annyira? :)

      Törlés
  7. Mikor lesz következő cikk? Már nagyon várom!

    VálaszTörlés
  8. Tök jó a zene!:)

    VálaszTörlés
  9. Ui.:Telefonon nézted? Csak gépen lehet! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen általában mindent tekóról csinálok mert gyorsabb a gépnél. De akkor majd megnézem ha ennyire akarod. :)

      Törlés