2014. július 6., vasárnap

Sárkányok: A Hibbant-sziget harcosai

                                                               Sziasztok:

Hamarabb itt vagyok mint gondoltam és most egy hosszú cikkel de most is csak azért írok a sorozatáról mert hatalmas hírem van!!! De azt majd a végén mondom el akkor kezdjük:

Mint azt a legtöbben is tudják van az Így neveld a sárkányodat-nak sorozata azért mert az első film hatalmas sikert hozott így sorozatot is csináltak róla amit a Cartoon Network-ön játszanak le minden nap.

                      Sárkányok: A Hibbant-sziget harcosai, 1. évad:
 
 
Története: 
 A Sárkányok: A Hibbant-sziget harcosai a DreamWorks Animation 2010-es sikerfilmje, az Így neveld a sárkányodat című tévésorozatos folytatása a már ismert szereplőkkel, de új, eddig még sosem látott sárkányokkal. A sorozat főszereplője Hablaty és Fogatlan nevű sárkánya,akik minden erejükkel azon vannak,hogy összebékítsék Hibbant-sziget vikingeit a vadon élő sárkányokkal. Nemes,de áldozatos küzdelmükben segítségükre lesznek a fiatal vikingek és a Hablaty alapította Sárkány Akadémia, ahol a sárkányok és gazdáik nem csak az együttélés és a tolerancia szabályait tanulják meg de sosem látott új fajokat és világokat fedeznek fel.
 
A sorozatban lévő ellenségek:
 
                                                       Penész:
Ez a barátságosnak látszó vénember valójában egy kiállhatatlan sárkánygyűlölő vén csont.Ezért is a sziget másik felén lakik Gombával a bárányával. Penész szerint a sákányok tűzhányó lélektelen fenevadak és ő jobban szerette azt a kort amikor még ölték őket és mindent megtesz azért hogy ez így legyen megint pl: olyan virágokat ültetett amikről tudta,hogy halálosak a sárkányoknak de ez a terve nem igazán jött be mert hiába lettek betegek a sárkányok Hablaty mégis meghozta az ellenszert és a sárkányok meggyógyultak.De volt olyan is, hogy felgyújtotta a fegyver tárat és Fogatlanra fogta, szét rongálta a nagy termet és Kampóra fogta majd ellopta az éjszaka leple alatt az összes viking bakancsát és egy cipzárhátra kente így rávette Pléhpofát,hogy száműzze a sárkányokat és így is lett. De Hablaty rájött a turpisságra ám azonban mielőtt megmutathatta volna apjának a bizonyítékokat Penész be dobta azokat a tengerbe de a sárkányok így is visszajöhettek ,mert megvédték a vikingeket a száműzöttektől. Így akármit is csinál Penész az sosem jön neki össze. :)
 
                                                     Hanga:
 
Hanga 2 részben szerepelt rejtélyesen került Hibbant-sziget partjaira állítása szerint kalózok támadták meg a hajójukat és itt sodródott partra ám Asztridnak már ez a sztori is gyanús így páros szemmel figyeli Hangát.A lányt Hablaty fogadja be és Hanga ennek felettébb örült amint Hablaty elmegy kutakodik a szobában és rálel a Sárkányok könyvére Asztrid persze rajtakapja viszont mikor Hablatynak el mondja Hanga azonnal hazudik és Hablaty el hiszi.Egy másik este Hanga Viharbogár körül legyeskedik eteti és próbál a kedvére tenni Asztrid ezt is észreveszi és nem vesz i jó néven. Egy másik este Hanga kiszökik és a partra megy ahol egy számkivetettel tárgyal Asztrid megint csak rajtakapja és rájön,hogy a száműzöttek küldték Hibbantra valamilyen célból. De mikor el akarja mondani a többieknek akkor nem hisznek neki azt hiszik Asztrid csak féltékeny. Később Hanga eltűnik és elviszi Viharbogarat és a Sárkányok könyvét és elviszi Számkivetett-szigetre Hablaty ilyenkor döbben rá milyen is Hanga igaziból és utánaerednek Hangát utolérik és elkapják de a könyvet nem az leesett üldözés közben a Számkivetett-szigetre. Hangát bezárják és azon gondolkodnak hogyan szerezzék vissza a könyvet ekkor Asztrid álruhában visszaszerezte a könyvet de Hanga kiszökött és utánuk megy hogy segítsen a végén elmondja az igazat,hogy Alvin kényszerítette azzal,hogy elkapta a szüleit. Ezután minden rend bejött Hanga tisztára mosta a nevét és boldogan tért vissza szüleivel a szigetükre.
 
                                          Alvin az Alattomos:
 
Alvin az Alattomos a számkivetettek főnöke és Pléhpofa ellensége.Alvinnak vad sárkányai vannak akiket be akar tanítani de nem megy semmire ezért mindenáron el akarja kapni Hablatyot azért,hogy tanítsa be a sárkányait ez azonban nem igen jön össze. Mániája az,hogy lerombolja és elfoglalja Hibbant szigetét.
 
 
A sorozat olyan nagy sikert aratott,hogy úgy döntöttek csinálnak egy 2. évadot és most erről is pár szó:
 
                       Sárkányok: a Hibbant-sziget védelmezői:
 
 
 
Története: A Hibbant-sziget harcosai ismét a sziget védelmére kelnek a vadonatúj második évadban. Az első részben Pléhpofa attól tart, hogy a száműzött törzs bosszút forral, és meg akarja támadni a szigetet, ezért repülési tilalmat vezet be a Sárkány Akadémián. De Hablaty egy titkos sárkányharcos-klubbot alapít amit Szárnyasok klubjának neveznek el. Méghozzá azért,hogy a jó sárkányokat fel tudja készíteni az esetleges támadásra. Egy későbbi részben Hablatynak és társainak sárkányaik nélkül kell tesztelniük túlélési ösztönüket egy próba során.Ebben az új évadban még több kalandba keverednek és megismertetnek velünk vadonatúj sárkányokat pl: A sikoltó halált ami az egész évadban jelen van.
 
A sorozatban lévő ellenségek:

                                              Dagur a Tébolyult:
Dagur az első évadba is szerepelt de ott még nem volt ellensége Hibbantnak már a neve is mutatja,hogy nem normális!Mániája a sárkányölés és az a mániája,hogy levadássza Fogatlant,mert ő egy éjfúria koponyáját akarja sisaknak mióta megtudta,hogy Hibbanton sárkányokat nevelnek azóta ellenség lett. Ő az Ádáz harcosok főnöke és Hablaty ellensége.
 
                                                                     Penész:
 
Penész itt is felbukkan de most már számkivetett ként! Alvinék oldalára áll majd később Dagur oldalára. Mindenkit alattomosan kihasznál és átver.

                                         Alvin az alattomos:
 Bizony Alvin megint jelen van és összefogott Dagurral így akarják elpusztítani Hibbantot. Azonban Dagur megszegi a megállapodást és "megöli" Alvint legalábbis ő azt hiszi így Alvin hadserege és Penész átállnak az Ádázok oldalára.
 
És most jöjjön a nagy hír: Ugye ma néztem a Sárkányos maratont és a reklámba láttam azt,hogy idézem: A Sárkányok: A Hibbant-sziget védelmezői vadonatúj részei hétfőn (07.07-én) 18:40-kor. És ott volt hozzá az ölvészes részlet meg Dagur a Hajóján meg az ölvész üldözés és ezekből arra következtettem,hogy hétfőn leadják a 10. részt és utána remélem elkezdik adni a többit is de hiszen ha belegondolok mivel ma volt a maraton akkor most már miért kezdenék el leadni ugyanazokat amit már vasárnap leadtak és szeretném kiemelni azt a szót a reklámból,hogy: VADONATÚJ RÉSZEKKEL jön a Sárkányok: A Hibbant-sziget védelmezői.

És búcsúzásként leírom azoknak akik nem tudnák azt, hogy mikor játsszák a sorozatot a Cartoon Network-ön:

                                      Hétfő: 14:20, 18:40
                                      Kedd: 14:20, 18:40
                                      Szerda: 14:20, 18:40
                                      Csütörtök: 14:20, 18:40
                                      Péntek: 14:20, 18:40
                                      Szombat: 08:10, 15:15
                                      Vasárnap: 08:10, 15:15

                           Na mára ennyi lenne Sziasztok:
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése