2017. augusztus 21., hétfő

Sárkányok: Irány az Ismeretlen! 5/7. évad hivatalos trailer és egy kivágott jelenet!

Sziasztok ismét!

 Tudom nem voltam egy ideig és Mala elemzése jönne és stb. most nem fogok ezzel időt pocsékolni, mert érkeztek új videók! :D

Vagyis nekem új...nyaralni voltam vacak wifi társaságában kijelzőhibás telefonnal, szóóóóval esélyem sem volt az eddigi 6 napban informálódni úgyhogy nekem ezek újak és ahogy megláttam őket azonnal elkezdtem írni ezt a cikket, remélem azért van aki nem látta őket.


Az első videó az egyik régebbi cikkemben volt már sak nagyon rossz minőségben most viszont itt van sokkal jobb minőségben is. (Köszönöm ezt az infót a komment szekciónak.)


Na így jobban megvizsgálva a videót nem sok változott az észrevételeimben:


  1. Még mindig szállítanak a vödrökben sárga valamit, amit még mindig nem tudok mi lehet,láva vagy valami különleges anyag vagy tudom is én...
  2. A sárkánynak még mindig megszilárduló tüze van becsapódáskor.
  3. Hablatynak egy igazi emberi lábcsont a műlába! 0:16-tól
  4. Az valóban egy fénysugár oszlop a videóban, mint ahogy azt eddig is sejtettük, Hablatynál pedig egy kis tükör van azzal irányítja a fényt a sárkányra.
  5. A sárkány szájánál ahova a fény is esik, ott van egy vörös színű folt pedig még hozzá sem ért a fény, és a videó elején az még nem volt ott.
  6. A Végzet dal elég csúnya állapotban van, csupa heg és seb az egész sárkány.
És itt a másik videó a hivatalos trailer:



Na lássuk a medvét:


  1. Több jelenetben hosszabb ideig megfigyelhettük az első videóban épp csak felbukkanó új sárkányt. A szája a videó későbbi részeiben ugyancsak piros, de máshol, mint az 1. videóban.
  2. Új ellenség, ami várható is volt, de azért ne mondjunk le teljesen a régiekről sem. FŐLEG, hogy 0:38-nál Viggo megégett fejrészletei látszanak az új ellenség mellet és mit nem látunk...a sárkányszem van a kezében! (Köszönöm Galambos Bernadett az észrevételt! )
  3. VÉGRE égi csata! Mióta vártam már erre, hiszen a sárkányoknak eddig nem volt túl nehéz dolguk, de más a helyzet ha az ellenség is szárnyra kap! :D Méghozzá Parázsfarkakon...
  4. Előkerül régebbi barátunk a lila szemű Ostorcsatt is hol ellenségesebb hol barátibb helyzetben.
  5. Szintén egy régi "barát" az előző videóban látott megsebesült Végzet dal.
  6. Újabb sárkányt figyelhetünk meg sziklaszerű bőrrel.


Nos ez a sárkány más felépítésű, mint ami az 1. videóban volt, így szerintem nem ugyanaz a 2 sárkány. És 1:10-nél a videóban rögtön 3 is felbukkan. Eleinte sokáig elemeztem azt a rövid jelenetet, hogy a 2 szélső sárkány melyik faj, de végül arra jutottam, hogy mind 3 ugyanaz az új faj. És úgy látszik képesek a "szárny tapsra" , mint a Szörnyennagy Rémség, ami hatalmas erejű szél löketet eredményez.

Szóval 2 új sárkányt (és ezáltal 2 új cikket :D ) biztosan kapunk, ezt a hivatalos oldal sárkány részlege is megerősíti, ugyanis van 2 lezárt kép.



És itt is van a 3. videó ez a mai nap került fel a facebook oldalra és sajnos máshol nem is találtam meg a videót úgyhogy sajnálatos módon kénytelenek vagytok ezen a linken megnézni:

https://www.facebook.com/HowToTrainYourDragon/videos/10155300785240020/

Az észrevételek:


  1. Ez egy teljes részlet nem csak pár kis részlet egybe vágva.
  2. A nem tudom mi a neve (asszem Italy úgyhogy ő mint hallhatjuk Olaszország :'D) szárnyas csajszi csak úgy lazán a felhők alól felröppen megdicséri Szélpengét majd bemutatkozik ez így most WTF?! Ki csinál ilyet?
  3. Fizikai képtelenség repülni így az embereknek, dehát ez nem számít...a szárnyaik láthatóan Ostorcsatt szárnyak ami nem tudom milyen modern technikával mozognak azt meg végképp nem tudom, hogy maradnak fent az égben vele...
  4. Aztán Miss Olaszország azt hiszi Kőfej pasi... xD majd bocsánatot kér és elvezeti őket egy titkos helyre.
  5. Full logikus nem? Felbukkan 3 szárnyas Ostorcsatt fan akik random felajánlják ezt a lehetőséget drága barátaink meg boldogan elsuhannak velük odáig. Teljesen logikus és abszolút hihető cselekedet...

Na akkor mára ennyi holnaptól tervezem az egész eddigi összes sorozat részt megnézni és csak azután jelentkezem újra, addig is a legközelebbi viszont olvasásra! 


8 megjegyzés:

  1. Én nem érterm hogy mozog az ostorcsatt szárny utánzat.

    VálaszTörlés
  2. Hali,

    Azt is tegyétek hozzá, hogy Viggo életben van, és a sárkányszem épen ott van a kezében. Ha megnézitek, mikor Krogan utasítja az ő lovasait peremen, akkor ott áll mellette (egész pontosan a jobb oldalán) Viggo, és kezében van a sárkányszem.

    VálaszTörlés
  3. Állítsátok meg kb. 1:45-nél a trailer videót. Takonypóc és Kampó után van. Krogan kiabáló pozícióban, mellette pedig látszik Viggo feje, és a kép alján a sárkányszem fejrésze.

    Nem tudok képet küldeni, nemtom, hogy kell ide felrakni.

    VálaszTörlés
  4. Sorry, nem jót írtam: 0:38 körül állítsátok meg a videót.

    VálaszTörlés
  5. Srácok szerintetek is el jegyezte astridot hablaty???

    VálaszTörlés