2016. február 5., péntek

Nem haltam meg!

                                                               Sziasztoooook!
                                      
Szóval ilyen hosszú idő után is élek!!! :D Csak pár percre ugranék be. Nem kell megijedni nem nincs időm vagy kedvem írni a blogot csak már 3 hete nincs otthon sem wi-fi sem mobilnet így nem tudok cikket írni most is egy lyukas órában írom ezt a cikket a telefonomról a sulinak a 
wi-fi-jét lopikálva. De már ennek a pár sornak a leírása is kikészít idegileg telefonról egyszerűen LEHETETLEN cikket írni!!! Olyan kicsik a betűk ráadásul az automata hibajavító is beleszól a dolgomba most is valahonnan kijavította a "-jét" ragot Jézusra az előbbi "ragok" szót rágóra.... Amúgy tudom, hogy ki lehetne kapcsolni,de néha gyorsítja az írást ezért hagyom meg. Úgyhogy bizonytalan időnként tudok jelentkezni ne haragudjatok. :( De most be is fejezem ezt a cikknek csúfolt kicsi valamit,mert a telefon mindjárt repül az ablakon, ha rajtam múlik. Ezért majd kárpótollak titeket egy több sárkányos cikkel csak azt gépen tudom megoldani ami jelenleg ugye nem lehetséges...
A jó hír viszont, hogy már csak 17 nap van hátra a magyar szinkronos "Sárkányok: Irány az ismeretlen" sorozatiiiiig!!!!



A legközelebbi viszont olvasásra ami nem tudom mikor lesz..



Igen tudom, hogy maradt egy csomó üres hely, de telóról nem tudtam eltűntetni....úgyhogy kaptok még egy gifet....


8 megjegyzés:

  1. Pedig már komolyan kezdtem azon gondolkodni, hogy megkérdezem élsz e még. Ja és, hogy mennyit tudsz írni a semmiről az valami fantasztikus:) (bár fogalmazásnál előny ;)

    VálaszTörlés
  2. Hát igen mindig vannak nehéz korszakok és te most egy olyanban vagy. Azért remélem megoldódik a probléma és lesz néhány nyugodt perced. ( egyébként én is telóról írok a mindig ;) )

    VálaszTörlés
  3. Valahogy gondoltam hogy még élsz :)
    Mindenesetre remélem nemsokára wifiközelbe tudsz jutni

    VálaszTörlés
  4. Hála az égnek (amúgy nem azért írok ilyen későn mert most olvastam csak el :) )! Egyébként mikor lesz új cikk? Már izgatottan várom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Wi-fi az már van hála az égnek viszont,mint kiderűlt a laptopom gyári hiba miatt képtelen bármilyen WiFi-t érzékelni és rákapcsolódni így csak a szervizből visszakapva tudok új cikket írni de akkor azonnal ezt megígérhetem tartsatok még ki egy kicsit! :)

      Törlés
  5. sziasztok van 2 kérdésem : 1, Bélhangos hogy tudta kilőni a nyilat amikor Pléhpofát búcsúztatták hiszen a kezén egy nagy buzogány volt?
    2, Hablaty azt mondta az első vagy a második évadban hogy ' ellőtted minden puska porod Takampó' a rész címe hogy olvadás feszt de tutommal még nem találták fel a puskát de ha igen akkor nem szoltam

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bélhangosnak bizonyára megvannak a sajátos technikái.
      A puskát valószínűleg még tényleg nem találták fel a lőpor maximum csak Kínában van még. De egyébként ezeket a dolgokat hosszasan lehetne még sorolni, hogy csak 1-et mondjak: fogalmuk sincs arról mi azaz üveg, de messzelátójuk az van, ráadásul Hablaty is készíti őket.

      Törlés
    2. Jó igen tudom de ahhoz hogy meg tudja fogni a nyíl végét ahhoz kéz kell mert ha jobban megnézed a filmen azt a részt akkor láthatod hogy a buzogányos kezével fogta meg és lőtte el a nyilat. DE az még jobb lett volna ha a buzogányos kezével támasztja ki az ijat csak ennyit akartam mert ez már régota furja az oldalam na mindegy egyébként semmi bajom a filmel az egyik kedvencem sziasztok

      Törlés